Notice: Undefined variable: rate in /home/rebsi/virtualna-pisarna.reb.si/index.php on line 5
Virtualna pisarna vam pomaga zmanjšati stroške ...

Virtualna pisarna vam pomaga zmanjšati stroške podjetja!

Ravno zaradi zgoraj naštetih razlogov se podjetniki po navadi odločajo za najem običajne oziroma fizične pisarne.

PONUDBA

PONUDBAPONUDBAPONUDBAPONUDBAPONUDBA


REB kontakt

Virtualna pisarna nam omogoča, da nam ni potrebno poslovati v pisarni, ampak lahko posel vodimo kar od doma ali iz katere koli druge lokacije.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 41 880 294. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani REB, podjetje za trgovino in storitve d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - PONUDBA ...

PONUDBA - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


REB, podjetje za trgovino in storitve d.o.o.

Markljeva ulica 15
    SI-8000 Novo mesto

Davčna št.: SI47672650


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran virtualna-pisarna.reb.si - PONUDBA na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani virtualna-pisarna.reb.si - PONUDBA, in s tem sporočamo drugim, kaj virtualna-pisarna.reb.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


PONUDBA - Virtualna pisarna vam pomaga zmanjšati stroške podjetja!

virtualna-pisarna.reb.si

virtualna-pisarna.reb.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam